четврток, септември 08, 2005

8 Септемви
8 септември ден на независноста на македонската држава

http://www.mymacedonia.net/

прочитајте си за Македонија, ние сме еден од ретките народи што не си ја знаеме историјата

петок, август 26, 2005

слики во блог-постови
Ме немаше подолго време, забележав новитети на blogger.com сега има можност за upload на слики ама сликите се со лош квалитет. Зошто е така?

сабота, мај 21, 2005

еуро тра ла леј лаа

И Македонија во финале
Ајде сите Лејла-ла-ла-леј-ла....

:))

недела, мај 01, 2005

Весели првомајски празници

сабота, април 30, 2005

Весел Велигден

понеделник, март 07, 2005

Различно ИстоЗошто го нареков блогот „Различни Исто“?

Затоа што сите исто за себе мислиме дека сме различни = посебни, а всушност не се сите.

Сите с(м)е посебни само на мама и тато :)

сабота, јануари 08, 2005

тест

тест